Rebrov: "Örülök ennek a pontnak, mert tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk."

A Ferencváros vezetőedzője szerint a játékosok fáradtak voltak.


Ahogyan arról már vasárnap este beszámoltunk,, 1-1-es döntetlent játszott a Ferencváros a Puskás Akadémia otthonában az NB I 26. fordulójában. A találkozót követően a Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov így értékelt:

"Nehéz meccs volt, a harmadik nyolc nap alatt, természetes, hogy sokan fáradtak voltak. Örülök ennek a pontnak, mert tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk, ellenfelünk nem véletlenül állt a negyedik helyen a forduló előtt. A második félidőben kicsit változtattunk, de nem sikerült sajnos győznünk. Nem tudunk mindig nyerni sajnos, ma sok helyzetet kialakítottunk, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. Elemeznünk kell a meccset és menni előre, fontos találkozók várnak még ránk."

A MOL Fehérvár is döntetlent játszott a fordulóban, így megmaradt a Ferencváros kilencpontos előnye, Rebrov a zöld-fehérek helyzetéről így nyilatkozott: 

"Minden meccset meg akarok nyerni, de ma ez az egy pont is értékes volt. Nem az ellenfelekkel foglalkozunk, hanem magunkkal, nem szeretnénk több pontot hullajtani a hátralévő fordulókban."

Forrás, borítókép: fradi.hu
 

Videók