Rebrov öltözői beszéde: Két napot kaptok - Videó

A Ferencváros miután legyőzte az ősi rivális Újpestet megszerezte sorozatbeli harmadik, összetettben pedig a 32. bajnoki elsőségét. Heti TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön. Nr5


Miután a Ferencváros labdarúgó csapata hazai pályán legyőzte ősi riválisát, az Újpestet, biztossá vált, hogy sorozatban harmadszor, összességében pedig 32. alkalommal megszerezte a magyar bajnoki címet. Az ünneplés során Szerhij Rebrov vezetőedző így köszöntötte bajnokcsapatát.

„Öröm volt számomra ezt látni. Ma végre megcsináltuk, bár tudom, milyen nehéz volt az egész szezon. Megcsináltuk és ezért lehetünk itt. A legfontosabb, hogy egy CSAPATOT láttam. Az előző meccsen több hibánk is volt, de mindannyian kielemeztük őket. A mai nap pedig mindenki keményen dolgozott. Gratulálok mindenkinek. Sok sikert és kérlek ünnepeljetek egy jót.”

A legvégén az ukrán mester megkérdezte játékosaitól, hogy hány szabadnapot kértek.

Végül Rebrov két nap szabadnapot adott csapatának.

Borítókép: Facebook.com/ Ferencvárosi Torna Club 

 

Sport365.hu - Teljesült a Ferencváros álma. Az Újpest ellen lett meg a bajnoki cím

A labdarúgó NB1 30. fordulójának rangadóján a Ferencváros és az Újpest csapott össze egymással, a két ősi rivális 233. mérkőzését vívja a bajnokságban.. A találkozót az Újpest kezdte jobban egy szögletet követően kellett mentenie a Ferencváros védőjének. A 10. percig kellett várni az első helyzetre. Ekkor Sigér ugratta ki Bolit, de Banai nagyot védett.

Videók