Prukner: felkészültünk a tavaszra

Prukner László, a Kaposvári Rákóczi vezetőedzője adott interjút a rakoczifc.hu-nak, melyben beszélt a felkészülésről és a tavaszi tervekről is.


Prukner László elmondta, eredményes felkészülés van csapata háta mögött, így felkészülten várják a tavaszt, amiből szeretnék a lehető legjobbat kihozni.

"Sokat utaztunk ebben a nyolc hétben. A cél az volt, hogy nemzetközi mérkőzéseken próbáljunk felkészíteni a tavaszra. A játékosok hozzáállása pozitív volt. A horvát, szlovén, bosnyák, szerb és osztrák csapatok ellen megvívott találkozókon az volt a feladat, hogy bátran játsszunk, és kijöjjenek azok hibák, amiket a csapat esetleg magában hordoz. Emellett fontos volt, hogy tovább tisztuljon a kép: kit milyen poszton lehet bevetni. Mindig a következő meccsre összpontosítunk, az előttünk álló feladatot kell majd megoldani, így továbbra sem gondolkodunk konkrét helyezésben. Tény, hogy fontos lenne a jó indulás, ez megerősítené a játékosokat a munkába vetett hitben. Egy sikeres rajt messzire repíthet minket, a rossz kezdés viszont mindent tönkre tehet, amit az elmúlt időszakban felépítettünk. Fontos lenne, hogy minél többen kilátogassanak a mérkőzéseinkre, és buzdítsák a csapatot a tavaszi szezonban. Ezúton is szeretném megköszöni azoknak, akik magánemberként vagy cégként segítették, hogy el tudjunk menni az edzőtáborba. Szeretnénk meghálálni a bizalmukat." - mondta Prukner László a rakoczifc.hu-nak.

 

Videók