Pápa-Kaposvár: Tóth Bálint nem hajlandó megmagyarázni a hét pontot

A Lombard Pápa a Kaposvár 1-0-s legyőzésével három meccsen hét pontot szerezve jelenleg a második a tabellán. Tóth Bálint vezetőedző elégedett, de nem kívánja megmagyarázni a remeklést.


Íme a két szakvezető értékelése a lombardfcpapa.hu alapján a mérkőzésről:

Tóth Bálint (Lombard Pápa): "Úgy gondolom 1-0-ra megnyerni egy mérkőzést, immáron másodjára óriási fegyvertény. Sajnos, az első félidőben megbomlottunk, mert két védőmet, Zoran Supicot és Présinger Ádámot sérülés miatt elveszítettük és ezt utána egyszerűen nem tudtuk kompenzálni. Az egy gólos vezetésünk azt eredményezte, hogy a Kaposvár kicsit bátrabban jött előre, aztán a tizenegyes révén megvolt a lehetőségünk a kétgólos előnyünkhöz is, amellyel el tudtuk volna dönteni a mérkőzést. Sajnos a lehetőséget nem használtuk ki. A kimaradt büntető után szenvedve, nagyon szendvedve, de megnyertük az összecsapást, és itthon tartottuk a három bajnoki pontot. A csapat erejét mutatja, hogy megint meg tudta nyerni 1-0-ra a találkozót és három mérkőzésből hét pontot szereztünk. Ha valaki úgy gondolja, netán kéri, hogy magyarázzam meg az eddig gyűjtött hét pontunkat, akkor elutasítom a választ."

Prukner László (Kaposvári Rákóczi): "Gratulálok a Pápának! Úgy gondolom, a mérkőzés elején látszott az a feszültség a csapatomon, amely a abból adódott, hogy eddig nem szereztünk még pontot. Több apró hibát is elkövettünk meg egy nagyobbat is, amikor a gólt kaptuk. A pápai vezetés után a félidő közepe felé magunkhoz tértünk, és onnatól mindent megtettünk a tisztesésséges helytállásáért, helyzeteink voltak, küzdöttünk. Volt két-három óriási ziccerünk, amit ilyen szinten ki kell használni, és akkor talán nem veszítettük volna el a mérkőzést."

Videók