OTP Bank Liga: kivágta két légiósát a Győr

A Győri ETO kedd délelőtt közös megegyezéssel felbontotta Marián Had és Rok Kronaveter szerződését, így Horváth Ferenc vezetőedző a továbbiakban nem számíthat sem a szlovén középpályás, sem a szlovák védő játékára.


Rok Kronaveter a klub történetének első szlovén idegenlégiósa volt, aki két és fél év alatt 38 mérkőzésen lépett pályára az NB I-ben. A magyar bajnokságban 7, a Magyar Kupában és a Liga Kupában összesen 8 gólt szerzett. A középpályás az edzéseken rendre az egyik legjobban teljesítő játékos volt, a mérkőzéseken gyönyörű szabadrúgás góljaira, álompasszaira a szurkolók is szívesen emlékezni fognak.

Marián Had is nagy reményekkel érkezett, a szlovák válogatott védő egy ideig azt is bizonyította, hogy nem balhátvédként, hanem középső védőként is képes hasznos tagja lenni a csapatnak. Miután kikerült a kezdők közül, alig tudta beverekedni oda magát, így mindössze 7 NB I-es mérkőzésen lépett pályára az alatt a 20 hónap alatt, amíg a klub igazolt játékosa volt.

Mindkét játékos tagja volt a magyar bajnoki címet szerző, majd Szuperkupa győztes csapatnak, és a tavalyi szezonban ezüstérmet is szereztek.

Videók