OTP Bank Liga: a Pécs a kiesés szélére sodorta a Kaposvárt

A sereghajtó Kaposvár az OTP Bank Liga 27. fordulójában elszenvedte idénybeli 16. vereségét, s ezzel már csak matematikai esélye maradt arra, hogy a hátralévő három kör alatt kiharcolja a bennmaradást.


Az első félidőben többet birtokolta a labdát a Pécs, veszélyesebb is volt, de a helyzeteit rendre elpuskázta, vagy Antal kapus védett bravúrral. A játékrész hajrájában a hazaiak előtt is kínálkoztak lehetőségek, gól azonban azon az oldalon sem született. A szünet után ismét Antal remek védésének tapsolhatott a közönség, röviddel később azonban már ő is tehetetlennek bizonyult, Kővári révén vezetést szereztek a vendégek. Bank kiállítása és az értékesített pécsi büntető aztán végleg megpecsételte a kaposváriak sorsát, a Pécs megérdemelten nyert.

OTP Bank Liga, 27. forduló:
Kaposvári Rákóczi - PMFC-Matias 0-2 (0-0)
Kaposvár, 1000 néző, v: Iványi

Gólszerzők: Kővári (61.), Mohl (77., 11-esből)

Kiállítva: Bank (75.)

Sárga lap: Coroian (21.), Balázs B. (29.), Bőle (70.), Böjte (85.), Mulemo (89.), Lebbihi (92.), illetve Balogh B. (30.), Mohl (56.)

Kaposvár: Antal B. - Okuka, Bank, Lebbihi, Mulemo - Florean, Bőle, Balázs B., Coroian (Murai, 70.), Firtulescu (Diallo, 46.) - Kink (Böjte, 78.)

Pécs: Gőcze - Nagy J., Balogh B., Romic, Mohl - Szatmári L., Horváth A., Kővári (Rácz, 82.), Márkvárt, Wittrédi (Frőhlich, 78.) - Pölöskey P. (Városi, 69.)

Videók