Óriási bajba került a Vidi

Újabb kék-fehér csapat babrált ki a fehérváriakkal.


MOL Vidi FC - MTK Budapest FC 0-3 (0-2)
Felcsút, 1220 néző, v.: Kassai
gólszerzők: Gera D. (22.), Kanta J. (36.), Bognár I. (71.)
sárga lap: Fiola (26.), Hadzic (49.), Kovács I. (63.), Juhász R. (80.), Nikolov (83.), illetve Gera D. (13.), Kanta J. (67.)
 
Vidi: Tujvel - Nego, Juhász R., Fiola, Stopira - Nikolov, Hadzic (Pátkai M. 55.), Huszti (Hodzic 55.) - Kovács I., Milanov - M. Scepovic
 
MTK: Kychak - Ikenne-King, Balogh B., Pintér Á., Selin - Vass Á. - Gera D. (Farkas II. 80.), Kanta J. (Vogyicska 81.), Bognár I., Schäfer - Torghelle (Lencse 90+1.) 
 
A csütörtöki tisztességes helytállást követően a MOL Vidire az MTK várt a bajnokságban. A kék-fehérek nem bizonyultak illedelmes vendégeknek, hiszen elvitték a három pontot a Pancho Arénából.
 
A 21. percben Gera révén szerezték meg a vezetést a vendégek, a gólszerző Selin passzát tudta értékesíteni. A 36. minutumban Selin újabb assziszttal hívta fel magára a figyelmet, ezúttal Kanta egy mesteri lökettel bizonyította, hogy milyen kivételes képességekkel rendelkezik.
 
A második félidőben Bognár tette fel az i-re a pontot, az MTK megérdemelten szerezte meg a három pontot. Bognár Selin levágódó beadását követően lőtte ki a bal alsót. A Vidi játékosai pedig valószínűleg rosszul lesznek, ha meghallják, hogy kék-fehérek, hiszen a Chelsea után ezúttal az MTK is két vállra fektette őket.
 
A tabella ide kattintva érhető el. 
 

Videók