Nem tudott nyerni a Mezőkövesd hazai pályán

Döntetlent játszottak a Budapest Honvéd ellen.


Nem született gól a házigazda Mezőkövesd és a Budapest Honvéd összecsapásán, a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

A Mezőkövesd így otthon már öt meccse nyeretlen, míg a fővárosiak idegenben nem tudtak győzni az utóbbi három fellépésükön.

OTP Bank Liga, 21. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-Budapest Honvéd 0-0
Mezőkövesd, v.: Csonka

Mezőkövesd:

Tordai - Farkas, A. Lukic, Bilali, Vadnai - Babati (Kis, 62.), Karnyicki, Qaka (Cseke, 62.) Besirovic - Cseri (Ikenne-King, 78.) - Jurina

Budapest Honvéd:

Szappanos - Petkovic (Doka, 89.), Batik, Lovric, Tamás K. - Petruszenko, Hidi (Kadiri, 89.) - Nagy D. (Machach, 89.), Zsótér (Gale, 68.), Drazic - N. Lukic

Az első félidő szinte eseménytelen mezőnyjátékot hozott, kevés helyzettel, mindkét oldalon sok hibával. A Honvéd valamivel aktívabban játszott, az első 45 perc legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor Batik 14 méteres kapáslövését Tordai bravúrral hárította.

A szünet után is sok volt a szabálytalanság, a játékmegszakítás, ezzel együtt a korábbiaknál többet támadott a Mezőkövesd, Szappanosnak két alkalommal is nagyot kellett védenie. A vendégek a folytatásban ismét átvették az irányítást, kapufát is lőttek - Nagy Dominik két méterről, a szezon egyik legnagyobb helyzetét puskázta el -, a hazaiak pedig pontrúgásokból próbáltak veszélyeztetni. A hajrában nagy helyzet már nem alakult ki, így maradt a döntetlen.

Borítókép: Facebook.com/ Mezőkövesd Zsóry 

Videók