NB I: nem bírt az Újpest a Diósgyőrrel

Az Újpest hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az utolsó negyed órát kettős emberhátrányban futballozó Diósgyőrrel az OTP Bank Liga második fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
A szünet után jól kezdett a Diósgyőr: Grumic először még csak a kapufát találta el, nem sokkal később a szerb támadó azonban fejjel már eredményes volt. A bekapott gól mintha felébresztette volna a lila-fehéreket, és gyorsan, Suljic fejesével egyenlítettek. Nem sokkal később Egerszegi megkapta második sárga lapját, így emberhátrányba kerültek a vendégek, ráadásul negyed órával a vége előtt az utolsó emberként szabálytalankodó Debrecenit is kiállította a játékvezető, azaz a Diósgyőr kilenc emberre fogyatkozott.

A hajrában az Újpest ugyan beszorította riválisát, de nem tudta megszerezni a győzelmet jelentő gólt.

LABDARÚGÁS
OTP Bank Liga, 2. forduló:
Újpest FC - Diósgyőri VTK 1-1 (0-0)
Szusza Ferenc Stadion, 3605 néző, v.: Vad II.
Gólszerzők: Suljic (61.), illetve Grumic (53.)
Kiállítva: Egerszegi (67.), Debreceni (76.)
Sárga lap: Forró (28.), Suljic (69.), Nagy G. (79.), illetve Okuka (26.), Egerszegi (59., 67.)
Újpest: Balajcza - Nagy J., Litauszki, Heris, Forró - Simon K. (Mboma, 62.), Balogh B. (Kosovic, 87.), Nagy G., Vasiljevic, Suljic - Stanisavljevic.
Diósgyőr: Rados - Okuka, William Alves, Kádár, Husic - Bori, Elek Á. (Takács T., 44.), Egerszegi, Bognár I. (Debreceni, 70.) - Grumic, Bacsa (Németh M., 87.)

 

Videók