NB I: Horváth Ferenc megszakítaná rossz kaposvári szériáját

Az OTP Bank Liga 19. fordulójában a középmezőnyhöz tartozó Kecskemét lesz a Kaposvári Rákóczi vendége. A hazaiak javításra készülnek, a vendégek megtörnék rossz kaposvári sorozatukat.


"Sajnos a Győrtől kikaptunk, pedig szerintem jobban játszottunk, mint ők, szép támadásokat vezettünk, többet birtokoltuk a labdát. A sors így akarta, a Kecskemét ellen próbálunk javítani" - mondta kaposvári részről Kovács Olivér a találkozó előtt.

"Úgy gondolom, a csapat jó formában van. A hétvégi meccset szomorúan éltem meg, nem érdemelt győzelmet a Győr. Akárcsak legutóbb, ismét nem volt szerencsénk ellenük, sajnálom, hogy így alakult" - tette hozzá Bőle Lukács.

Horváth Ferenc, a KTE vezetőedzője
"Büszke vagyok a játékosokra azért, amit eddig elértünk. Változtattak a hozzáállásukon és a futballhoz való viszonyukon, amit ha így folytatunk, az láthatóan egy jó út és sok örömet szerezhetünk még a szurkolóknak. Egy a lényeg, erről az útról semmilyen formában sem szabad letérni, én mindig azt szoktam mondani, hogy ez a csapat csak akkor tud eredményes lenni, ha mindenki száz százalékot ad, mert mi csapatként vagyunk erősek, nem mint egyének. A statisztikák alapján nem feltétlenül mi vagyunk az esélyesek Kaposváron, játékosként én is talán egyszer tudtam ott nyerni, NB II-ben edzőként nem sikerült, de azért vannak az ilyen sorozatok, hogy megszakítsuk őket. Mindenki tisztában van vele, milyen jelentőséggel bír ez a mérkőzés, így remélem sikerülni fog."

LABDARÚGÁS
OTP Bank Liga,19. forduló
Kaposvári Rákóczi (10.) - Kecskeméti TE-Phoenix Mecano (13.)
Kaposvár, 2013. 03. 08., péntek, 19.00
Játékvezető: Kassai Viktor. Asszisztensek: Erős G., Ring Gy.
A sport365.hu tippje: 2-1

Videók