NB I: foggal-körömmel küzd a Siófok a bennmaradásért

A kiesés elkerüléséért küzdő Siófok hazai pályán 2-1-re legyőzte a Kaposvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának szombati játéknapján, így hátránya öt pontra csökkent a még bennmaradást érő 14. helyen álló Pápával szemben.


A kaposváriak ugyan kétszer annyi pontot gyűjtöttek, mint a siófokiak, ám a megyei rangadón ezúttal borult a papírforma. A jól kezdő házigazdák már a 15. percben vezetéshez jutottak, de a Kaposvár Oláh révén még egyenlíteni tudott büntetőből.
    

A fordulás után egy gyorsan elvégzett szabadrúgást követően Melczer volt eredményes. A vendégek kétszer is egyenlíthettek volna, de egyiknél Kurucz, a másiknál a kapufa hárított, így a Siófok végül nagyot küzdve legyőzte somogyi riválisát.

 LABDARÚGÁS
 OTP Bank Liga 26. forduló:
FGSZ Siófok-Kaposvári Rákóczi 2-1 (1-1)
Siófok, 500 néző, v.: Szőts
FGSZ Siófok: Kurucz - Fehér Zs., Nyári, Takács Z., Deák - Menyhárt (Máté J., 58.), Windecker, Melczer V., Kecskés, Nagy T. (Kiss M., 72.) - Dajic (Gál, 90.)
Kaposvári Rákóczi: Hajduch - Okuka, Kovács O., Hegedűs D., Jánvári - Pavlovic (Bőle, 24.), Safaric, Oláh, Addo (Thian, 55.), Balázs B. - Waltner (Vrucina, 70.)
gólszerzők: Windecker (15.), Melczer V. (56.), illetve Oláh (32., 11-esből)
sárga lap: Takács Z. (31.), Dajic (42.), Kecskés (67.), illetve Bőle (75.), Vrucina (84.)

Videók