NB I: a Pécs taktikus játékkal győzött Kecskeméten

A Pécs a második félidőben nyújtott taktikusabb játékával megérdemelten győzött a gyengén játszó Kecskemét vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának szombati játéknapján.


A mérkőzésen a hazai csapat játékosai az autizmus világnapja alkalmából nem a szponzorok hirdetéseit, hanem a világnap logóját viselték a mezükön.

A jó iramban induló találkozó az első negyedóra után szinte unalomba fulladt. A vizes, tocsogós talajon nem alakult ki folyamatos játék, a kapuk ritkán kerültek veszélybe.

A második félidőben Grumic fejesével megszerezte a vezetést a Pécs, majd Vaskó magkapta második sárga lapját. Az emberhátrányban lévő hazaiak ellen a Pécs taktikusan játszva tartotta az eredményt, majd egy ellentámadásból Simon bebiztosította a vendégek győzelmét.

LABDARÚGÁS
OTP Bank Liga, 21. forduló
Kecskeméti TE Phoenix Mecano - PMFC-Matias 0-2 (0-0)
Kecskemét, 500
néző, v.: Veizer
Gólszerzők: Grumic (56.), Simon (82.)
Sárga lap: Póti (25.), Rajczi (44.), Vaskó (66., 67.), Ioseliani (68.), illetve Causic (27.), Balogh (53.)
Piros lap: Vaskó (67.)
Kecskeméti TE Phoenix Mecano: Antal - Mogyorósi, Vaskó, Póti, Forró (Salami, 80.) - Pekár, Savic (Ioseliani, 63.), Vukasovic, Mohl - Rajczi (Yannick, 63.), Burgos
PMFC-Matias: Dibusz - Koller, Causic, Balogh B., Eke - Horváth Zs. (Szatmári, a szünetben), Nagy O., Akassou, Wittrédi (Gaál, 80.) - Simon A. (Beke, 89.), Grumic

Videók