Mesterhármassal verte a maláj U23-as válogatottat a Kaposvár

Három góllal nyert a Kaposvári Rákóczi FC a maláj U23-as válogatott elleni felkészülési mérkőzésen. A két csapat az MLSZ telki edzőközpontjában mérkőzött meg egymással.


A Haladás elleni siker után és a szombati, siófoki megyei rangadó előtt nemzetközi előkészületi mérkőzést játszott a Rákóczi.

A kaposváriak a február óta Szlovákiában edzőtáborozó maláj U23-as válogatottal találkozott, és 1-0-s félidő után magabiztosan nyert 3-0-ra.

Mindhárom gólt a horvat Bojan Vrucina szerezte. Prukner László vezetőedző ezúttal több játékost is kipróbált más posztokon, így például a védelemben a Pedro, Zámbo, Fotias hármas kapott szerepet, Addot pedig a középpályán szerepeltette.

A találkozó hasznos volt, és elérte a célját. A zöld-fehérek szerdán, csütörtökön és pénteken is edzenek (vagyis munkával ünneplik a munka ünnepét), szombaton 16 órakor pedig a Siófok otthonában játszanak megyei rangadót - írja a rakoczifc.hu. 

LABDARÚGÁS
Felkészülési mérkőzés:
Kaposvári Rákóczi FC - Malajzia U23 3-0 (1-0)
Telki edzőközpont
Rákóczi FC: Posza (Campar) - Pedro, Zámbó, Fotias - Kovács O., Addo, Bőle, Balázs B. (Pavlovic), Jánvári (Okuka) - Vrucina, Haruna. Vezetőedző: Prukner László
Gólszerző: Vrucina (10., 54., 86.)

Videók