Labdarúgó NB I: továbbra is képtelen nyerni a Fradi

A Ferencváros gól nélküli döntetlent ért el a Kecskemét vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.


Az első félidőben jó iramban folyt a játék, de egyik csapat sem tudott mezőnyfölényt kiharcolni, a Ferencváros támadásai azonban több veszélyt jelentettek a hazaiak kapujára.

A második félidőben a Ferencváros magához ragadta a játék irányítását, a KTE csak rövid időszakokra tudta magánál tartani a labdát, teljesen a saját térfelére szorult. A Ferencváros támadói azonban nem tudtak igazán komoly gólhelyzetet kialakítani, így meg kellett elégedniük az egy ponttal.

A fővárosi együttes így a bajnokságban továbbra is nyeretlen a téli szünetben kinevezett új vezetőedzőjével, Thomas Doll-lal.

LABDARÚGÁS
OTP Bank Liga, 21. forduló
KTE-Phoenix-Mecano – Ferencvárosi TC 0-0
Kecskemét, Széktói Stadion, 4462 néző, v.: Iványi
sárga lap:
Gyömbér (12.) Cukic (18.)
KTE-Phoenix-Mecano: Poleksic – Póti, Gyagya, Varga, Forró – Eninful, Vukasovic, Savic (Szécsi, 63.) – Bebeto (Simon, 79.), Pavicevic, Balázs (Patvaros, 63.)
Ferencváros: Dibusz – Becic, Pavlovic, Mateos, Bönig – Cukic (Diallo, 65.), Gyömbér – Somalia, Leonardo, Holman – Böde (Ugrai, 65.)

 

Videók