Középosztálybeli rangadó lett a Kaposvár-Honvéd - előzetes

A magyar labdarúgó NB I-es bajnokság középosztálybeli elitrangadója lett a Kaposvári Rákóczi FC - Budapest Honvéd FC mérkőzés. A találkozó előtt mindkét oldal fogadkozik.


Fotó: magyarfutball.hu

Az utóbbi hetekben gyengébben teljesítő Honvéd a lendületében Újpesten megakadó Kaposvár ellen sem mehet biztosra a Rákóczi Stadionban. A Kaposvár ugyanis az Újpest elleni vereségét megelőzően két alkalommal is győztesen hagyta el a pályát és a Kecskemét ellen is csak kevésen múlott, hogy nem Prukner Lászlóék nyertek.

Kispesten továbbra is töretlenül bíznak a fiatalokban, ezt bizonyítja Nagy Gergő teljesítménye is, aki a DVSC-TEVA elleni előző bajnokin élete első NB I-es gólját szerezte meg. A Kaposvár ellen Ő is három pontban reménykedik: "Fontos lenne, hogy önbizalommal telve tudjunk felkészülni a Ferencváros elleni, jövő keddi rangadóra." - nyilatkozott a klub hivatalos honlapján.

A fiatalok mellett természetesen a légiósokra is teher hárul Kispesten. A kameruni Tchami is megszólalt a mérkőzés kapcsán: "Egyszerűen szükségünk van a három pontra! Ha ebben a szezonban még tovább akarunk reménykedni."

Kaposváron is nagyon készülnek a Honvéd ellen, Balázs Benjámin a keddi Pécs elleni mérkőzés egyik legjobbja volt: "Olasz edzőjük van, taktikus focit játszanak. Szeretnénk visszavágni azért a csúnya vereségért, amit az ősszel elszenvedtünk náluk. Én úgy látom, hogy a csapatunk most egyben van, és sikerülhet ezt a meccset is megnyerni." - mondta a játékos a klub honlapján adott interjúban.

LABDARÚGÁS
OTP Bank Liga, 23. forduló:
Kaposvári Rákóczi (9.) - Budapest Honvéd FC (8.), 17:00
Rákóczi Stadion, vezeti: Berger József
A sport365.hu tippje: 1-1

Videók