Kecskeméten is folytatná a remek sorozatot Dusan Vasziljevics

Az Újpest középpályása egészen ragyogó gólt szerzett a Kaposvár ellen, és bízik benne, hogy a lila-fehérek jó sorozata kitart a Kecskemét elleni meccsre is.


"Sarokkal még nem szereztem gólt, örülök, hogy most bejött ez a mozdulat. Boldog vagyok, hogy az én gólommal sikerült itthon tartanunk mind a három pontot. Kabát Petivel a pontrúgásoknál is jól megértjük egymást, hiszen nem csak pénteken, hanem például a Pécs ellen is betaláltam a szabadrúgása után és az FTC ellen is majdnem összejött ugyanez. Ez nem véletlen, mert sokat gyakoroljuk ezt, bízom benne, hogy még hatékonyabb lesz a párosunk és még több gólt tudok szerezni az ilyen szituációkból. Hallottam, hogy Prukner László mivel viccelődött a sajtótájékoztatón. Természetesen nem voltak sarkalásra kihegyezett edzések Kaposváron sem, de nem titok, hogy korábbi edzőmmel ma is jó viszonyban vagyok."- nyilatkozta Dusan Vasziljevics az ujpestfc.hunak.

Majd így folytatta a középpályás: "Debrecenben és a Rákóczi ellen sem kaptunk gólt, szeretném, ha ez a sorozat Kecskeméten is folytatódna. Úgy érzem, hogy együtt van most a csapat, egy emberként támadunk és védekezünk ha kell. Nem lesz könnyű dolgunk vasárnap sem, de a DVSC ellen mutatott játékkal és elért eredménnyel kiegyeznék a Kecskemét ellen is. Feltétlenül szükségünk van mind a három pontra, mert még nem tettünk le arról sem, hogy odaérjünk akár a negyedik helyre is."

Videók