Kecskemét: Burgos a válogatott sikere után a bajnokságban villogna

Komoly sikert ért el Salvador válogatottjával a KTe-Phoenix Mecano légiósa, Rafael Burgos. A Közép-amerikai Kupa-bronzérmes együttest csapatkapitányként vezető támadó élményeiről beszélt a klub honlapjának.


A salvadori válogatott Belizét legyőzve szerezte meg a közép-amerikai válogatottak számára kiírt Copa Centroamericana bronzérmét a csapatkapitány Rafael Burgos hathatós segítségével. 

"Nagyon fontos ez az eredmény Salvador számára, hiszen valóban régen örülhettünk éremnek. Istennek hála sikerült elérnünk, a szurkolókat is hatalmas boldogsággal töltötte el. Viszontagságos út vezetett hozzá, igaz a csoportkört követően már csak a tornagyőzelem lebegett a szemünk előtt. A Costa Rica elleni vereség után ugyan csalódott volt mindenki, de a bronzmeccsen újra maximális motivációval küzdöttünk. Összességében boldog voltam a Belize elleni győzelem után." - mondta Burgos a kecskemetite.hu-nak. 

A támadó azóta visszatért a KTE-hez és bekapcsolódott a felkészülésbe, sőt, edzőmeccsen gólt, gólpasszt is jegyzett már. 

"Boldog vagyok, hogy újra Kecskeméten lehetek és örülök, hogy rögtön eredményesen játszottam. A bajnokságban is ezt a formát szeretném tartani. Gólokat szeretnék rúgni, gólpasszokat adni. A maximumot akarom kiadni magamból, ezzel a csapatot minél jobb eredményekhez segítve. Több új arc is van a keretben, de biztos vagyok benne, hogy sikeresek leszünk."

 

Videók