Jól sikerült az edzőtábor a Budafok számára

Csizmadia Csaba szerint a Lipóton töltött napok alatt még jobban összekovácsolódott a csapat.


Amint arról már korábban beszámoltunk, a Budafok 2-0-s győzelmet aratott az ETO FC Győr ellen. Az NB I-es újonc góljait Kulcsár és Skribek szerezte. A győztes meccs után a csapat vezetőedzője, Csizmadia Csaba beszélt a mérkőzésről, az edzőtáborról, na és persze a tervekről is.

A budafokimte.hu írását változtatások nélkül közöljük.

Csizmadia Csaba nem csak a diadalnak örül, hanem annak is, hogy az edzéseken gyakorolt játékelemeket a játékosok a találkozón is alkalmazták.

Az ETO FC Győr elleni 2-0-s győzelem után vezetőedzőnk nyilatkozott a BudafokiMTE.hu-nak.

A mérkőzésről: "Az eredmény - ahogy a korábbi felkészülési mérkőzések esetében mondtam - kevésbé érdekel. Jó nyerni, de még jobb látni, hogy azokat az játékelemeket, amelyeket folyamatosan gyakorolunk, egyre jobban és gördülékenyebben valósítjuk meg meccsszituációkban. Persze van még mit fejlesztenünk, a szezon kezdetéig hátralevő öt hétben tovább dolgozunk a hibák kijavításán."

Az edzőtáborról: "Egész héten rendkívül hasznos munkát végeztünk, mindent meg tudtunk valósítani, amit előzetesen elterveztünk. Ráadásul a Lipóton töltött hat nap során a csapat még jobban összekovácsolódott. Az elmúlt hetekben csatlakozott új játékosok is érzik, hogy egységesek vagyunk. Ezek fontos visszajelzések, örülök, hogy valódi csapatként működünk a pályán és azon kívül is."

A tervekről: "Vasárnap pihenőt tartunk, hétfőn és kedden pedig Halásztelken folytatjuk a munkát. A tervek szerint szerdán Szlovéniába utazunk, ám egyelőre várunk a koronavírussal kapcsolatos legfrissebb információkra, döntésekre."

 

Borítókép és forrás: bmte.hu

 

Videók