Hivatalos: a Lokiból erősített a Videoton

A Videoton hivatalos honlapján jelentette be kedd este, hogy három plusz egy évre szerződtette a Debrecen egyszeres magyar válogatott középpályását, Bódi Ádámot.


„Már télen is hallottam a Vidi megkereséséről, kicsit meg is lepődtem, hogy a Loki egyik riválisánál szóba kerültem. Összeírtam otthon azokat a dolgokat, amelyek amellett szólnak, hogy Székesfehérváron folytassam, és végül úgy döntöttem, hogy eljött az ideje a váltásnak. Nem mondom, hogy rosszul sikerültek az elmúlt évek, hiszen idén például a válogatottban is bemutatkoztam, de úgy éreztem, hogy váltanom kell. Szerintem ez most mindenkinek így a legjobb, ez volt a legjobb döntés" - nyilatkozta a vidi.hu-nak a nemzeti tizenegybe visszakerülni vágyó, új együttese színeiben sikerekre készülő, a fehérváriakkal 3+1 éves szerződést kötő labdarúgó, aki hálás volt klubjának is.

"Köszönöm a Debrecennek, hogy lehetővé tették az átigazolást, tudom, hogy komoly összeget fizetett értem a Vidi, azon leszek, hogy a pályán bebizonyítsam, hogy megérte engem szerződtetni.“

„Bódi Ádám több poszton bevethető, remek képességekkel megáldott játékos, aki annak ellenére, hogy még mindig csak huszonöt éves, már komoly eredménysorral és tapasztalattal rendelkezik. Játékintelligenciája és pontrúgásai is kiemelik őt az átlagból, játékában még komoly fejlődési potenciál rejlik, bízom benne, hogy ezt a Vidinél meg is mutatja majd. Válogatott szintű futballistáról van szó, komoly erősítést jelent a csapatnak" – összegzett az aláírás után Kovács Zoltán, a Videoton sportigazgatója.

Ugyancsak székesfehérvári hír, hogy Koltai Tamás a tavalyi kölcsönben töltött szezon után véglegesen is Pakson folytatja.

Videók