Hatgólos döntetlen Felcsúton

A vendég Újpest kétgólos hátrányból felállva, Matija Ljujic három góljával 3-3-as döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójának nyitómérkőzésén.


 OTP Bank Liga, 2. forduló: Puskás Akadémia FC - Újpest FC 3-3 (3-1)  Pancho Aréna, v.: Pintér Cs.

gólszerzők: Colley (21., 37.), Levi (40.), illetve Ljujic (32., 46., 62., az elsőt 11-esből)

sárga lap: Szolnoki (75.), Colley (76.), Ormonde-Ottewill (77.), illetve Tamás (54.)

A felcsúti Pancho Arénában Youhuu, a rackajuh, az augusztus 19-én rajtoló budapesti atlétikai világbajnokság kabalafigurája végezte el a kezdőrúgást.

Kiegyenlített első negyedórát követően Lamin Colley egyéni akciójával megszerezte a vezetést a hazai gárda, majd a gyorsan reagáló Újpest büntetőből egalizált. Nem tarthatott sokáig az újpesti öröm, mert a Puskás Akadémia három perc alatt szerzett két góllal megnyugtató előnyt szerzett a szünetig.

Fordulást követően az első támadásából szépített a vendégcsapat, Colleyhoz hasonlóan Matija Ljujic is másodszor volt eredményes. Támadásban maradt az Újpest és egy formás támadás végén Ljujic mesterhármasával egalizált. A hajrához közeledve próbált felpörögni a Puskás Akadémia, amely a 94. percben Colley révén újra betalált, azonban hosszú percek "VAR-ozását" követően les miatt érvénytelenítették a gólt.

Fotó: puskasakademia.hu

Videók