Ferencváros: a csapat rutinos védője Kecskemétre szerződött

Tavasszal a Kecskemét színeiben játszik Csizmadia Csaba - adta hírül a Kecskeméti TE-Ereco honlapja.


A klubtól származó információk szerint egyelőre telefonon egyeztetett klub vezetősége a ferencvárosi előljárókkal, amelynek eredményeként, Csizmadia Csaba hétfőn már csatlakozik is a kecskeméti utazó kerethez.

Az már biztos, hogy kölcsönjátékosként visszatér a játékos Kecskemétre, de a hétfőn folytatódó tárgyalásokon a végleges átigazolás is téma lesz.

Csizmadia Csaba 15 évesen igazolt Kecskemétre, játszott 15 mérkőzésen az NB II-es csapatban is, majd 2004-ben igazolt a Videotonhoz. 2007 februárjában Ciprus ellen debütált a nemzeti válogatottban. Azóta játszott az osztrák Mattersburgban, az olasz Grosettoban, a horvát Slaven Belupoban és a Ferencvárosban.

Csizmadia Csaba örül, hogy lehetőséget kap Kecskeméten: "El kell ismernem, az utóbbi fél évem nem sikerült túl jól. Ilyen a futball, sajnos a formaingadozás minden játékos karrierjében előfordulhat. A bizalom kulcsfontosságú dolog, amivel élni szeretnék. A távolabbi jövő a két klubon és a papírmunkán múlik. Holnap elutazom edzőtáborba a csapattal és ha visszajöttünk akkor leülünk a részletekről tárgyalni. Annyit azért elárulok, szívesen maradnék tovább is."

Videók