Felmondott az Eb-t is megjárt közkedvelt kommentátor

Egy időre biztosan nélkülöznünk kell hangját a közvetítések alól.


 

 

A Bors értesülése szerint távozik a köztévétől Gundel Takács Gábor, aki 2007 óta volt a csatorna kötelékében. Az 52 éves sportriporter neve egybeforrt az olimpiákkal, a kézilabda meccsekkel, és Hajdú B. István mellett gyakran közvetítette magyar labdarúgó-válogatott meccseit is.

 

A felmondás okairól bővebb információ nem került napvilágra, de Gundel Takács Gábor mindenekelőtt sportriporter, így könnyen előfordulhat, hogy egy sportcsatornánál folytatja pályafutását. A Bors felkereste a tévétársaságokat, hogy megtudja, terveznek-e a rutinos kommentátorral, és bár egyelőre nincs folyamatban tárgyalás, kiderült, hogy többen is szívesen látnák.

 

 

 

A hírek szerint megvan Griezmann új klubja " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

 

 

Sport TV:

– Jelenleg komplett csapattal dolgozunk, ugyanakkor Gábor a Sport TV egyik alapító tagja, csaknem egy évtizeden át volt a kollégánk, amennyiben az élet úgy hozza, biztosan leülünk és beszélgetünk – válaszolta Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője.

 

Eurosport:

– Amíg nem jelentik be hivatalosan a távozását, nem tudunk foglalkozni ezzel a kérdéssel – felelte Szabó Gábor, a magyar szerkesztőség vezetője.

 

Spíler TV:

 – A TV2 Csoport sportcsatornáján a közeljövőben számos ismert arc feltűnik majd, de az ő kilétükről még korai lenne beszélni – reagált a csatorna sajtóosztálya.

 

DigiSport:

– Most hallunk erről először, ebből kifolyólag pedig még nem is tervezhettünk vele – mondta Faragó András főszerkesztő. 

Videók