Felcsúton szólt be keményen Pintér Attilának az újonc edzője

Pikáns meccsen találkozott egymással a két feljutó, meccs után jött az igazi ráadás.


A Balmazújváros 2-1-es vereséget szenvedett az OTP Bank Liga 6. fordulójának szombati játéknapján a Puskás Akadémia vendégeként. Ameddig Horváth Ferenc, a vendégek vezetőedzője élesen kritizált, addig Pintér Attila, a felcsútiak trénere elégedetten értékelt – írta az m4sport.hu.

Horváth Ferenc szerint a sírás olyan, mint az ima: „Ha minden héten sírsz, akkor akiknek sírsz, azok meghallgatják." Célzott ezzel a bírók ténykedésére a Balmazújváros vezetőedzője.

Pintér Attila úgy érzi, az eddigi mérkőzéseken jobban játszott a csapata, de játékosainak nagy szüksége volt már erre a győzelemre, reméli megérezték a diadal ízét – mondta a Puskást irányító korábbi szövetségi kapitány, majd elárulta, az átigazolási időszak végéig még várható játékosmozgás együttesénél.

 

Beszólt a zárt kapus büntetésre az NB I-es edző " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

A tegnapi, Újpest-DVTK (1-1) mérkőzés után Bódog Tamás, a miskolciak trénere fontos problémára hívta fel a figyelmet a zárt kapus büntetésekkel kapcsolatban. A lilák már a Vasas ellen játszottak ilyen meccset, de a következő hazai fellépésük alkalmával sem lehetnek drukkerek a találkozón. „Igen. A mi szurkolóink semmit nem csináltak, mégis megbüntették őket.

Videók