Egy szöglet utáni fejes döntött Gyirmóton. Győzött a Mezőkövesd

Supka Attila csapata értékes három pontot szerzett.


A Mezőkövesd 1-0-ra nyert a Gyirmót otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombati játéknapján. A rendkívül kevés helyzetet hozó találkozót egy szöglet utáni fejes döntötte el a vendégek javára.


OTP Bank Liga, 15. forduló:
Gyirmót FC Győr-Mezőkövesd Zsóry FC 0-1 (0-0)

Győr, ALCUFER Stadion, 785 néző, v.: Vad II.
gólszerző: Pillár (48.)
sárga lap: Cseke (45+2.), Cseri (55.), Pillár (60.)

Gyirmót FC Győr:

Hársfalvi - Szegi, Karacs, Ikic, Hajdú Á. - Vass Á. - Medgyes, Nagy P. (Lencse, 75.), Radics (Vogyicska, 68.), Varga B. - Simon A. (Hasani, 61.)

Mezőkövesd Zsóry FC:

Tordai - Vadnai D. (Szépe, 88.), Pillár, Katanec, Lakvekheliani - Kocsis G., Cseke - Nagy D. (Madarász, 67.), Cseri (Karnyickij, 88.), Besirovic (Calcan, 73.) - Jurina (Drazic, 67.)

A hazaiak már az ötödik percben megszerezhették volna a vezetést, de a csapat házigólkirálya, Varga óriási helyzetben a felső lécre fejelt. A félidő derekáig inkább a Gyirmót akarata érvényesült, utána viszont lassan magára talált a Mezőkövesd, amely egy lesgóllal "érkezett" meg a meccsbe.

A második játékrészből mindössze bő két perc telt el, amikor egy szöglet után előnybe kerültek a vendégek. Innentől kezdve a Mezőkövesd legfőképpen csak az eredmény megtartására törekedett, foggal-körömmel őrizte vezetését, szinte egyáltalán nem támadott, míg a Gyirmót játékából hiányzott az ötletesség, és így maradt a csapatok között a különbség.

Borítókép: Facebook.com/ Mezőkövesd Zsóry Fc 

Videók