Döntött a Ferencváros Gera Zoltán sorsáról

A válogatott középpályás jövője eldőlt.


 

A következő szezonban is a Ferencvárost erősíti Gera Zoltán, a játékos és a klub ugyanis meghosszabbította Gera lejáró szerződését – adta hírül a fradi.hu és az nb1.hu. 

 

A bejelentés kevésbé váratlan, hiszen legutóbbi sajtótájékoztatóján Kubatov Gábor is úgy felelt az nb1.hu kérdésére, hogy szeretnék, ha „Gerzson” hosszabbítana, a honlapnak adott későbbi interjújában pedig azt közölte a klubelnök: szóbeli megállapodás köttetett a felek között.

 

Ezért nem büntette meg az MLSZ az NB I-es klubokat " MAGYAR FOCI › Labdarúgó NB I

Az MLSZ honlapjának tájékoztatása szerint a játékost visszaesőként amiatt marasztalták el két hete, hogy "ellenfelét nyilvánvaló gólhelyzetben gáncsolta, amiért kiállították, majd a piros lap felmutatása után vehemensen reklamált a játékvezetőnél, és közben két kézzel enyhén meglökte" őt. A hétvégén kiállított mezőkövesdi Fótyik Dominikot egy összecsapásra tiltották el, ugyanúgy, mint a kiesett Gyirmót edzőjét, Györök Tamást.

 

Leandro tegnapi szerződéshosszabbítása után Gera a második olyan labdarúgó, akivel az új idény kezdete előtt megállapodott az FTC. A 97-szeres magyar válogatott játékos így második ferencvárosi periódusát toldja meg, hiszen azt követően, hogy 2000 és 2004 között egyszer már szerepelt az Üllői úton, sikeres légiós pályafutása végén, 2014 nyarán újra az FTC-hez tért haza.

 

Videók