Del Piero megint képbe került Honvédnál!

Olasz források szerint a Budapest Honvéd ismét kísérletet tesz a Juventus legendás támadójának, Alessandro Del Pieronak a leigazolására. A fővárosaik a jegybevételek felét is a klasszisnak adnák az aláírásáért cserébe.


A Budapest Honvéd sportigazgatója, Fabio Cordella már a nyáron is szerette volna leigazolni a Juventus legendás támadóját, Alessandro Del Pierót, akkor a klasszis azonban végül Indiát választotta, és a Delphi Dynamoshoz írt alá. A bajnokság ugyanakkor már véget ért a 40 éves támadó számára, a következő idény pedig csak jövő ősszel veszi kezdetét, ezt pedig megpróbálnák kihasználni a fővárosiak, írja a fociclub.hu.

Gianluca Di Marzio olasz újságíró állítja, már elkészült a Honvéd újabb ajánlata, sőt a részleteket is megosztja a publikummal. A forrás szerint Cordella minden hazai mérkőzés, illetve nemzetközi felkészülési találkozó jegybevételének 50%-át Del Pierónak adná, emellett a klasszis 100%-ban részesülne az általa generált merchandising forrásokból is.

A támadó tíz alkalommal lépett pályára a Dynamo játékosaként, egy gólt ért el, csapatával pedig a bajnokság ötödik helyén zárt, így lemaradt a rájátszásról.

Videók