Böde Dani: Gólt akarok rúgni a Fradinak!

Már nagyon várja az összecsapást, és reméli, hogy végre "beindul" gólgyártás terén.


A hétvégén folytatódik a küzdelem az NB I-ben, ahol a hatodik fordulót rendezik meg szombaton. A játéknap egyik legérdekesebb meccsének a Paks-Fradi összecsapás ígérkezik, főleg Böde Dániel személye miatt.

Böde a nyáron hét év után intett búcsút az FTC-nek, hogy visszatérhessen a Tolna megyei alakulathoz. A rutinos támadó nem titkolja, hogy a hétvégi találkozó nem egy szimpla bajnoki lesz a számára.

"Ismerem magam, így tudom, lesz bennem extra érzés, de ez így volt akkor is, mikor a Fradi színeiben először játszottam a Paks ellen. Biztos, hogy más mérkőzés lesz számomra, mint a többi, már most felfokozottabb a hangulatom. Kíváncsian várom az összecsapást." - Nyilatkozta Böde a Paksiak weboldalának.


Böde ebben a szezonban 363 percet töltött a pályán az NB I-ben, ám a gólszerzés meg nem jött össze neki, ami kissé bosszantja is.

"Egy csatár - így én is - minden meccsen gólt szeretne rúgni, viszont a legfontosabb mindig az, hogy nyerjen a csapat. Ha az én gólommal születik siker, az a saját oldalamról nézve csak hab a tortán. De tényleg bízom benne, hogy most már beindulok" - fogalmazott a 25-szörös magyar válogatott labdarúgó.

Forrás: nb1.hu
Fotó: Laszlo Szirtesi/Getty Images

Videók