Az Újpest FC magyar kézbe kerülhet

A felek pénteken ülnek tárgyalóasztalhoz.


A Nemzeti Sport értesülései szerint az Újpest FC csapatát nem külföldi, hanem magyar befektetők vehetik meg Roderick Duchatelet-től.

Ennek kapcsán a felek legközelebb pénteken ülnek tárgyalóasztalhoz. Egy Újpest-szurkolói teremfocitornán Móring József Attila fideszes országgyűlési képviselő elárulta, hogy hamarosan bejelentik az Újpest FC eladását.

„Ilyen közel még sosem voltunk ahhoz, hogy végre megegyezés szülessen, ám nem szeretnék elébe menni a fejleményeknek – szögezte le a Nemzeti Sportnak Móring József Attila. – Egy üzlet mindig két félen múlik, és Roderick Duchatelet nem egyszerű tárgyalópartner, de bízom benne, hogy még decemberben lezárulnak az egyeztetések és az új évvel egy új korszak is kezdődhet Újpesten. Annyit ígérhetek, hogy még meg sem szárad a pecsét a szerződésen, azonnal meg fognak történni azok az intézkedések, amikre talán nemcsak az Újpest-szurkolók, hanem minden magyar focikedvelő vár. Nem vagyunk csodatevők, nincs varázspálcánk, de a háttérben már elkezdődött az előkészítés, megvannak azok az Újpesthez kötődő személyek, akiknek a vezetésével kezdetét veheti majd a munka.”

Borítókép: ujpestfc.hu

Videók