A napokban eldőlhet Gróf Dávid jövője

Nem csak a futball jár a fejében.


Gróf Dávid a Budapest Honvéd egyik legstabilabb pontja, bástyaként őrzi a csapat kapuját, és legutóbbi bajnoki aranyérmükből is nagymértékben kivette a részét. A hálóőr többször Marco Rossi szövetségi kapitány keretének is tagja volt, karrierje és így az élete viszont fontos változás előtt áll. Kispesten a nyáron lejár a szerződése és nem hosszabbítja meg, ami egyáltalán nem volt könnyű döntés a számára. 
 
A kapus helyzetéről a menedzserét, Illés Zoltánt kérdezte meg az nb1.hu. A játékos képviselője elárulta az oldalnak, hogy az már biztos, Dávid nem Kispesten folytatja, és az is, hogy ez nagyon nem könnyű neki. Kiemelte azt is, hogy remek formája miatt természetes, hogy felfigyeltek rá klubok, főleg, hogy nagyon jó korban van.

Célegyenesbe ért Gróf Dávid átigazolása

A régi, kispesti dicsőség fényében.

– Itthonról és külföldről egyaránt van iránta érdeklődés, de van egy konkrét klub, amelyikkel napokon belül megtörténhet a megállapodás. Dávid szeretne családot is alapítani, felesége is van, gondolnia kell a jövőjére is, de ez szakmai alapon is így van, hiszen Marco Rossi szövetségi kapitány jelezte: amennyiben még nívósabb helyre tud igazolni, még magasabb színvonalú meccseken véd, akkor a válogatottnál is még közelebb kerülhet a tűzhöz – idézik Illés Zoltánt.
 
Gróf Dávid tehát egy szinttel feljebb léphet, sorsa napokon belül eldől, de az már biztos, hogy Holender Filip és Baráth Botond után ő lesz a következő nagy távozó.

 

Videók