A Kisvárda nem tudott élni az emberelőnyével

Szabics Imre döntetlennel mutatkozott be a MOL Fehérvár FC kispadján.


A válogatott Fiola Attila kiállítása miatt a MOL Fehérvár FC több mint egy félidőt emberhátrányban futballozva gól nélküli döntetlent játszott Kisvárdán a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

Egyenlő erők küzdelme jellemezte a mérkőzés elejét, amely sok taktikai szabálytalanságot és ezzel együtt sárga lapokat hozott. A kapusoknak csak néhány távoli lövésnél kellett védeniük.

A 35. percben aztán emberhátrányba került a Fehérvár, ugyanis a válogatott Fiola Attilát kiállította a játékvezető a második figyelmeztetése után. A szünetig hátralévő időben a Kisvárda nem tudta kihasználni létszámfölényét.

A folytatásban a hazaiak veszélyesebben futballoztak, de lendületük csak 15 percig tartott, utána ismét kiegyenlítetté vált a játék. Helyzetek azért nem alakultak ki, mert egyik csapatnál sem sikerültek az utolsó passzok. A hajrára sem tudtak újítani az együttesek, így nem született gól a lefújásig.

Szabics Imre ezen a találkozón mutatkozott be a székesfehérvári együttes kispadján.

OTP Bank Liga, 27. forduló:
Kisvárda Master Good-MOL Fehérvár FC 0-0
Kisvárda, zárt kapus, v.: Pintér
piros lap: Fiola (35.)
sárga lap: Matheus (13.), Ene (15.), Hej (49.), Bumba (49.), Melnyik (71.), illetve Fiola (19., 35.), Nikolics (38.), Bamgboye (88.)

Kisvárda Master Good:
Dombó - Melnyik, Cirkovic, Ene, Matheus - Hej, Karabeljov - Sassa (Ötvös, 87.), Bumba, Navratil (Camaj, 34.; Kovácsréti, 72.) - Viana (Horváth Z., 72.)

MOL Fehérvár FC:
Kovács D. - Bolla, Musliu, Stopira, Hangya (Rus, a szünetben) - Fiola, Ruben Pinto - Nego, Nikolics (Szabó L., 73.), Petrjak - Zivzivadze (Bamgboye, 38.)

Borítókép: Facebook.com/MOL Fehérvár FC

 

Videók