A Honvéd továbbra is akarja Del Pierót

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa a Digi Sport reggeli adásában nyilatkozott jövőbeli terveiről, melyben az is szerepel, hogy tavaszra idecsábítsák Alessandro Del Pierót.


 

Hemingway a műsorban elmondta, hogy a csapat sportszergyártója felvetette, hogy megadnák ugyanazt az összeget Del Pieronak, mint amit az indiai Delhi Dynamos ajánlott, ha a cég európai arca lenne a labdarúgó. Az egykori Juventus-játékosnak az volt a kérése, hogy múlt hét szerdáig a sportszergyártó mutassa be a fizetésére vonatkozó bankgaranciát. Az indiai klub ajánlata ugyanis szerdán járt le és Del Piero nem akart a két szék között a pad alá esni. A cég azonban nem tudta időben a garanciát megmutatni, mivel a szükséges papírt nyolctól húsz napig tart megszerezni. Az olasz válogatott labdarúgó így a Delhi ajánlatát fogadta el.

Nem tett le azonban a Honvéd tulajdonosa arról, hogy szerződtesse Del Pierot. "December 20-ig van szerződés Indiában, így januárban újra megpróbáljuk átigazolni" - mondta George F. Hemingway.

Nem lehet előre tudni, hogy Del Piero januárban mennyire hajlandó eltérni eredeti terveitől és hazánkat választani az Egyesült Államok helyett.

Videók