A Honvéd megszakította a Paks nyerő szériáját

Gólnéküli döntetlennel zárult a mérkőzés.


A Paks hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Budapest Honvéddal a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 8. forduló:
Paksi FC-Budapest Honvéd 0-0

Paks, 1701 néző, v.: Farkas Á.
sárga lap: Gévay (26.), Böde (91.), illetve Lovric (75.), Mezgrani (93.)

Paksi FC:

Hegedüs - Gévay, Böde, Lenzsér - Bertus, Balogh, Windecker (Kulcsár D., 15.), Csősz (Bognár, a szünetben), Osváth - Sajbán M. (Ádám 67.), Hahn (Sipos, 88.)

Budapest Honvéd:

Tujvel - Baráth B., Kamber, Lovric - Mezgrani, Szendrei N., Hidi, Kesztyűs (László, 64.), Tamás N. - Eppel (Tóth-Gábor, 90.), Zsótér (Bocskay, 76.)

A kispestieknél - a klub csütörtöki tájékoztatása szerint - több játékosnak és stábtagnak is pozitív lett a koronavírustesztje, köztük volt Bódog Tamás vezetőedző, akit így a kapusedző, Vezér Ádám helyettesített a kispadon. A vendégektől hiányzott Balogh Norbert, Boubacar Traoré, Gazdag Dániel, Batik Bence és Ugrai Roland is.

Az első félidőben ugyan a Bognár György irányításával mind a három bajnokiján diadalmaskodó paksiak futballoztak veszélyesebben, de egyetlen helyzetet tudtak csak kialakítani, amelyet Hahn elhibázott.

A fordulást követően sem változott a játék képe, a foghíjas kerettel érkező fővárosiak számára jó eredménynek tűnt a döntetlen, ennek ellenére a hajrában meccslabdákat hibáztak: előbb a 2017-es idényben a bajnokcsapat és a liga gólkirálya, a klubhoz visszatérő Eppel rontott ziccerben, majd a 90. percben Lovric fejelhetett tiszta helyzetben, de nem járt sikerrel.

Kép: Laszlo Szirtesi/Getty Images

Videók