A Fradi-bekk a szurkolóknak hálás az Újpest-verés után

Csizmadia Csaba, a Ferencváros védője az ftc.hu-n nyilatkozva elmondta, a zsinórban elszenvedett két vereség után jogosan fordultak el tőlük egy kicsit a szurkolók, ám a pénteki, Újpest elleni győzelmet csak velük együtt tudták elérni, ezért hálás a drukkereknek.


Mint ismert, a Ferencváros 1-0-ra legyőzte az Újpestet a péntek esti derbin, Csizmadia Csaba szerint a szurkolók nélkül ez nem sikerült volna. 
 
- Nekünk bárki ellen nagyon nehéz játszani, hiszen akár a Siófokról, akár az Újpestről van szó, ellenünk mindenki nyerni akar. Nekünk minden meccsünk nehéz, mindig meg kell szenvednünk a győzelemért, most is kiharcoltuk a sikert. Az elmúlt két mérkőzés miatt csakis az lehetett a cél, hogy nyerjük vissza szurkolóink bizalmát, akik picit elpártoltak tőlünk, mert rosszul játszottunk. Teljesen jogos volt ez a részükről, most köszönjük, hogy így szurkoltak, együtt nyertük meg ezt a meccset. Továbbra is úgy lépünk pályára, hogy csak a következő meccset akarjuk megnyerni, aztán ha ez egyre többet sikerül, akkor már szóba kerülhet a nemzetközi kupa is - mondta a bekk az ftc.hu-nak. 
 
Fotó: ftc.hu

Videók