Újra hazánkban találkoznak a futballvilág vezető szakemberei és üzletemberei

A keleti és nyugati futballvilág találkozása: Budapesten rendezik a Football Forum szakmai konferenciát.


 A keleti és nyugati futballvilág találkozása: Budapesten rendezik a Football Forum szakmai konferenciát.

A sikeres első kiadás után újra hazánkban találkoznak a futballvilág vezető szakemberei és üzletemberei, a Football Forum Hungary keretében. A Groupama Arénában áprilisban megrendezendő eseményre több mint 500 vendéget várnak a közép-európai, a nyugat-európai, a keleteurópai és a közel-keleti térségből. A konferencia célja a régiós együttműködések elősegítése és a kapcsolatépítési lehetőségek beindítása a keleti és nyugati futballvilág között.

Piacok összekapcsolása, kultúrák találkozása
A Football Forum 2024 kulcsfontosságú találkozási pontot jelent a keleti és nyugati futballpiacok között, elősegítve a közös munkát, az együttműködést és a növekedést a régióban. A fókusz a Kelet-KözépEurópában működő klubokra, játékosmegfigyelőkre, ügynökökre és sportvállalkozásokra irányul, de olasz, török, és arab szakemberek is biztosan érkeznek a konferenciára. A budapesti eseményt várhatóan több mint 500 résztvevővel rendezik majd meg.

A futballipar aktuális témáinak felfedezése
A résztvevők értékes betekintést nyernek a futball üzleti ökoszisztémájába, vezető szakértőktől. Szó lesz többek között az új uniós szabályozásokról, a női futball erősítéséről, a TOP nemzetközi trendekről, a játékosmegfigyelésről, az átigazolásokról, a média és marketing szerepéről, valamint az arab térségben bekövetkező új fejlesztések elemzéséről is. Ezenkívül a fórum keretében megrendezésre kerül egy Hackathon – Nemzetközi futball-adatelemzői verseny a Cube & Transfermarkt támogatásával, amely lehetőséget nyújt az adatok gyakorlati alkalmazására a stratégiai döntések meghozatalában.

Háromnapos program sportos és kulturális élményekkel
Az előadások és networking lehetőségek mellett a résztvevőknek kulturális programokat is ajánlanak a szervezők. A történelmi látnivalók felfedezésétől kezdve a város híres gasztronómiai kínálatának megismeréséig, a Football Forum 2024 olyan kiegészítő programokat is kínál majd, amellyel a szakmai kapcsolatok tovább mélyíthetők lesznek.

A korábbi sikerekre építve
A 2023-ban megrendezett első Football Forum Hungary eseményen több mint 400 nemzetközi vendég vett részt, és olyan elismert előadók szerepeltek, mint Hristo Stoichkov, Ioan Lupescu, Mauro Leo, Nicola Innocentin, Dr. Erkut Sogut vagy Frank Ludolph. Az 2024-es eseményen is hasonló színvonalra lehet számítani, többek között a FIFA, az UEFA szakértői, valamint neves klubok képviselői igazolták már vissza részvételi szándékukat. „A Football Forum Hungary 2024 több mint egy esemény: ez a konferencia az innováció és együttműködés egyik katalizátora a futballiparban” – mondta Dudás Hunor, a The Path Sports Management ügyvezetője. „A nemzetközi piac számos országából jelezték már csatlakozási szándékukat, hogy együtt alakíthassuk a futball üzleti jövőjét Európa szívében” – tette hozzá Papp Gábor, a Sport & Move Magazin ügyvezetője, az esemény főszervezője.

Még kaphatók jegyek
A nyilvános rendezvényre még early bird jegyek elérhetők a készlet erejéig. 

Ezen a linken 10 százalékkal olcsóbban lehet jegyet venni az eseményre.

Fotó: Football Forum Hungary

Videók