Andriy Lunyin bocsánatot kér a szurkolóktól az Eb első meccsén nyújtott teljesítménye miatt, hiszen három elég súlyos hibát vétett a román-ukrán találkozón, amiből kettőt góllal büntettek az ellenfél támadói.

Nem tudni, hogy a betlijében mennyire játszott közre az, hogy erősen fontolgatja, hogy ezen a nyáron elhagyja a Real Madridot, mivel sokkal többet szeretne védeni. Ez az oka annak, hogy a kapus még nem írta alá szerződését a klubjánál.

Eközben a Real Madrid azt tervezi, hogy további egy évvel meghosszabbítja Kepa Arrizabalaga kölcsönét, ha Lunyin távozik, vagyis felkészültek erre az eshetőségre is.

A Real Madrid korábban megállapodott Lunyinnal, hogy 2029 nyaráig meghosszabbítják a szerződését, de megállapodást még nem írták alá, mivel a kapus ragaszkodott ahhoz, hogy előbb játsszon az Eb-n, hogy mérlegelhesse a lehetőségeit.

Annak ellenére, hogy úgy sikerült az első meccse az ukrán kapusnak ahogy, még mindig sokat ér a piacon és a hírek szerint olyan csapatok figyelik őt, mint az Atletico Madrid és az Arsenal.

(Fotó: facebook/ Ukrainian Association of Football)