Volkanovski szerint vicces, hogy egyesek időt akarnak, neki műtétre lenne szüksége, de októberre készen áll

Volkanovski fogadkozik, hogy letaszítja a trónról Makhachevet: Garantálom, hogy felemelik a kezem.


Alexander Volkanovski úgy tűnik, hogy Islam Makhachevet addig fogja szemmel tartani, amíg nem kap egy második esélyt.

A UFC 290-et megelőzően és a szombati T-Mobile Arénában rendezett UFC 290-es mérkőzés után Volkanovski elszántságának és motivációjának adott hangot, hogy újraírja a történelmet, ha lehetőséget kap arra, hogy megbosszulja a UFC 284-es vereségét.

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy csak úgy átsétálok rajta, és megteszem ezt és azt. Ez egy újabb kőkemény kiélezett csata lesz, de garantálom, hogy felemelik a kezem. Sokkal több dologból fogok erőt kovácsolni. Két kemény fickó fog összecsapni. Öt meneten vagyunk túl, és jó esély van rá, hogy még öt menetet láthatunk. Szeretném, ha összejönne. Mindketten annyira jók vagyunk, hogy lehet, hogy ez még keményebb meccs lesz. De nagyon vár már” – mondta Volkanovski a riportereknek.

A 34 éves Volkanovski szombaton a UFC 290 főmérkőzésén egy harmadik menetes TKO-val verte az ideiglenes pehelysúlyú bajnok Yair Rodriguezt. Volkanovski újra és újra megismételte, hogy csak olyan harcokat akar, amelyek kihívást jelentenek számára.

„Ez egy újabb kihívás, ami izgat, akarom ezt a meccset. Izgalmas, amikor ilyen srácok állnak előttem. Az a tábor, amiben voltam, 14 hétből állt. Az ilyen dolgok tesznek jobbá - bizonyos ellenfelek, akik előtted vannak, jobbá tesznek. Azt mondtam magamnak: 'Ezen kell dolgoznom. Ahol most vagy, az nem elég jó. Azon a meccsen az ő kezét emelték a magasba. Hogy szerintem én nyertem-e? Igen, azt hiszem. De őt hozták ki nyertesnek. Dolgoznom kell tovább. Fejlődni fogok. Ezeknek a könnyűsúlyúaknak és pehelysúlyúaknak esélyük sem lesz."

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Cooper Neill/Zuffa LLC via Getty Images

Videók