UFC 300: Főmérkőzés keresése, két harc még hiányzik

Jelenleg úgy tűnik, hogy a UFC számára korlátozottak a lehetőségek a rendelkezésre álló főszereplők tekintetében.


A UFC 300-as esemény még mindig keresi a főattrakcióját. Dana White, a UFC elnöke nemrégiben közölte, hogy a szervezet még mindig azon dolgozik, hogy kitüntesse az esemény csúcspontját, mivel a főmérkőzés még nem kapott zöld utat.

Az MMA világában számos találgatás zajlott arról, kik lehetnek az esemény középpontjában, illetve arról, hogy a UFC már lezárta-e a főbb harcokat az eseményre, tekintve, hogy már több harcot is bejelentettek.

White szerint bár nincs konkrét információja, biztosította a közönséget, hogy további párosításokon dolgoznak, beleértve a főmérkőzést is.

"Nem tudni, ki fogja vezetni a UFC 300-at" mondta White újságíróknak. "Azt garantálom, hogy izgalmas lesz. Mindig azt mondom: (Deiveson) Figueiredo kontra Cody Garbrandt az est első meccse. Tehát, ha megnézzük, milyen állapotban van a kártya jelenleg, minden egyes harc lehetne egy Fight Night vagy egy másik esemény főmérkőzése. Csak az utolsó darabok hiányoznak még. További két harcot kell megszerveznünk. Ezen dolgozunk."

White az utóbbi időben kizárta a lehetőséget, hogy Conor McGregor legyen az esemény főmérkőzésének középpontjában, annak ellenére, hogy az ír harcos többször is jelezte érdeklődését a pozíció iránt. A UFC nehézsúlyú bajnoka, Jon Jones is megemlítette, hogy felkérték a lehetőségre, de nem áll készen arra, hogy április 13-án, a Las Vegas-i T-Mobile Arénában lépjen ketrecbe. Jelenleg úgy tűnik, hogy a UFC számára korlátozottak a lehetőségek a rendelkezésre álló főszereplők tekintetében.

A UFC 300 legfrissebb felállása a következőket tartalmazza:

Justin Gaethje vs. Max Holloway
Zhang Weili vs. Yan Xiaonan
Charles Oliveira vs. Arman Tsarukyan
Kayla Harrison vs. Holly Holm
Jiri Prochazka vs. Aleksandar Rakic
Calvin Kattar vs. Aljamain Sterling
Bobby Green vs. Jim Miller
Cody Brundage vs. Bo Nickal
Diego Lopes vs. Sodiq Yusuff
Jessica Andrade vs. Marina Rodriguez
Deiveson Figueiredo vs. Cody Garbrandt

Borítókép: Getty Images

Videók