Tsarukyan úgy gondolja, hogy Makhachev megpróbálja elkerülni őt

"A meccs után beszélgetni fogunk” - mondta Tsarukyan.


Arman Tsarukyan úgy gondolja, hogy rossz ellenfél a UFC könnyűsúlyú bajnoka, Islam Makhachev számára.

Tsarukyan áprilisában debütált a UFC-ben Makhachev ellen. Egy küzdelmes Fight of the Night meccsen pontozással veszített, azóta 8-1-re áll, olyanok ellen aratott győzelmekkel, mint Damir Ismagulov és Beneil Dariush.

Tsarukyan április 13-án, a UFC 300-on Charles Oliveira ellen lép ketrecbe, egy olyan összecsapáson, amelyet a UFC vezérigazgatója, Dana White úgy vezetett fel, hogy a tét a kötelező kihívói pozíció. De mivel Makhachev júniusban szeretne visszatérni, a gyors visszatérés nehéz lehet a győztes számára, ezért Makhachev azt mondta, hogy nyitott arra, hogy legközelebb Dustin Poirier ellen küzdjön. Tsarukyan azonban úgy gondolja, hogy ennek oka van.

„Islam el akar kerülni minket. Érzi, hogy én fogok nyerni, és számára jobb, ha Poirier ellen küzd, mint ellenem, mert veszélyesebb vagyok. Jól értek a birkózáshoz, és talán több pénzt tud keresni Dustinnal. Valószínűleg emiatt érdekli őt. Mindenesetre számomra ez nem számít. Én csak Charles Oliveirára koncentrálok. A meccs után beszélgetni fogunk” - mondta Tsarukyan a Morning Kombatnak adott interjújában.

Borítókép: Getty Images

Videók