Tsarukyan: „Chandler sosem használja az eszét, McGregort korán ki kell ütnie, ha nyerni akar”

Tsarukyan és Chandler az utóbbi időben oda-vissza üzengettek egymásnak.


Arman Tsarukyan úgy véli, Michael Chandler harci szelleme valószínűleg a Conor McGregor elleni mérkőzésen sokba fog kerülni.

Chandler egy váltósúlyú mérkőzésen csap össze McGregorral a június 29-i UFC 303 főmérkőzésén a Las Vegas-i T-Mobile Arénában. McGregor közel hároméves kihagyás után tér vissza, miután 2021 júliusában eltört a lába. Chandler két legutóbbi vereségét Dustin Poirier és Justin Gaethje ellen szenvedte el.

Chandlernek voltak pillanatai, de végül a mindent eldöntő harcokban alulmaradt. Tsarukyan ugyanezt várja tőle McGregor ellen.

„Sosem használja az eszét. Mindig a rajongókért harcol. Megpróbálja majd kiütni őt, az első menetben nagyon veszélyes. Az első körben ki tudja végezni Conort. Ha a második vagy a harmadik menetre kerül sor, akkor elveszíti a meccset. Ki kell ütnie őt az első menetben, különben kikap. Úgy érzem, hogy Conor kondíciója jobb lesz és okosabb, mint Chandler” - mondta Tsarukyan a "Believe You Me" podcastben.

Tsarukyan és Chandler az utóbbi időben oda-vissza üzengettek egymásnak. Chandler kritizálta Tsarukyan döntését, hogy visszautasította a június 1-jén megrendezésre kerülő UFC 302-es könnyűsúlyú bajnok Islam Makhachev elleni rövid időn belüli címmeccsét, mire Tsarukyan visszavágott. Tsarukyan nemrégiben a UFC 300-on legyőzte a korábbi bajnok Charles Oliveirát, és ezzel bebetonozta magát az első számú kihívónak.

Borítókép: Getty Images

Videók