Strickland elárulta, hogy véletlenül megitta a saját vizeletét: Rossz pohárból ittam

Elárulta a tanulságot is.


Az újdonsült középsúlyú bajnok, Sean Strickland megdöbbentő módon elárulta, hogy a riválisa, Israel Adesanya ellen a hónap elején aratott elképesztő győzelmét követően valahogy sikerült meginnia a saját vizeletét.

A középsúlyú bajnok, Stricland hatalmas meglepetésre nyert Adesanya ellen egyhangú pontozással a hónap elején az ausztráliai Sydneyben megrendezett UFC 293-on. Strickland minden bizonnyal legközelebb egy visszavágó keretein belül megvédheti bajnoki övét Adesanya ellen. A bajnok a győzelme óta rengeteg mindennel került címlapokra. Alig három nappal a cíímérkőzése után Strickland elárulta, hogy eltört a bajnoki övének egyik panelje, amit inkább megpróbált némi ragasztószalaggal megjavítani.

És most, Strickland elárulta, hogy valahogy megitta a saját vizeletét a UFC 293-on aratott mérkőzését követően.

„Vissza a szokásos programokhoz... az agyam "Sean győződj meg róla, hogy dobd el a kocsidba azt a kávéscsészét, amibe belepisiltél és ne felejtsd el. Másnap: "A francba, rossz csészét ittam meg". A történet tanulsága itt az, hogy dobd el a pisis poharakat, mert még véletlenül megiszod” - posztolta Sean Strickland a hivatalos X-fiókján.

Borítókép: Getty Images

Videók