Oliveira kiesett, Volkanovski ugrik be Makhachev ellen

A UFC vezérigazgatója, Dana White is megerősítette a hírt.


Islam Makhachev egy ismerős ellenféllel fog megmérkőzni a UFC 294-en, de nem az eredetileg tervezett ellenfele ellen lesz visszavágója.

Az Abu Dhabiban, az Etihad Arénában megrendezésre kerülő főmérkőzése a korábbi bajnok Charles Oliveira és a jelenlegi címvédő Makhachev könnyűsúlyú bajnoki címmérkőzés visszavágója lett volna. Oliveira azonban sérülés miatt kiesett, így a pehelysúlyú bajnok Alexander Volkanovski ugrik be helyette. A hírről először az OverDogs Podcast számolt be.

A UFC vezérigazgatója, Dana White megerősítette a hírt a DWCS 66 esemény utáni sajtótájékoztatón. White szerint Oliveira sparringolás közben szenvedett sérülést (felszakadt a szemöldöke), amit össze kellett varrni.

Makhachev tehát ismét ad egy visszavágót Volkanovskinak. A páros először februárban, a UFC 284-en találkozott egymással. Makhachev egyhangú pontozással nyerte meg a főmérkőzésen a címmeccset, azóta nem harcolt. Volkanovski azóta már visszatért, és a UFC 290-en rendezett címegyesítő mérkőzésük harmadik menetében TKO-val legyőzte az ideiglenes bajnok Yair Rodriguezt.

Borítókép: Getty Images

Videók