Minek húzni az időt: McGregor visszatér!

Chandler már régóta McGregor visszatérő ellenfeleként volt kiszemelve, miután a két harcos 2023-ban a "The Ultimate Fighter" című műsorban ellenfélként edzősködött.


Az MMA történetének legnagyobb sztárja a UFC 303 főmérkőzésen tér vissza. Conor McGregor nagy érdeklődéssel várt visszatérése hivatalossá vált.

A UFC 303-on Michael Chandler ellen tér vissza, ezt maga a UFC vezérigazgatója, Dana White jelentette be a UFC 300 eseményt követően. Az összecsapás váltósúlyban kerül megrendezésre, nem pedig középsúlyban, ahogyan azt "The Notorious" korábban állította, és a UFC 303-as kártya főmérkőzéseként szolgál majd, amely a Las Vegas-i T-Mobile Arénában kerül megrendezésre.

Chandler már régóta McGregor visszatérő ellenfeleként volt kiszemelve, miután a két harcos 2023-ban a "The Ultimate Fighter" című műsorban ellenfélként edzősködött.

McGregor azóta nem lépett ketrecbe, hogy 2021 júliusában eltörte a lábát a Dustin Poirier elleni trilógia mérkőzésen a UFC 264-en. Közel három éve nem volt akcióban. Az ír nemrégiben csalódottságának adott hangot a UFC-vel szemben a visszatérésével kapcsolatban, kijelentve, hogy "fogytán a türelme".

A 35 éves McGregor ezt követően bejelentette, hogy június 29-én, a Nemzetközi Küzdelem Hete során visszatér Chandler ellen, és hogy a középsúlyban fog küzdeni. Ez végül tévesnek bizonyult, de most McGregor a vártnál néhány hónappal korábban térhet vissza.

A McGregor csapata által a "sporttörténelem legnagyobb visszatérésének" nevezett eseményt a korábbi háromszoros Bellator-bajnok Chandler igyekszik majd kisiklatni, aki úgy látja, hogy a hosszú várakozás erre a mérkőzésre végre kifizetődik. A 37 éves Chandler 2022 novembere óta nem harcolt, ahol a UFC 281-en Poirier ellen vereséget szenvedett.

Borítókép: Getty Images

Videók