McGregort gúnyolja a világ: Conor megszerezte első győzelmét öt év után

Dana White reagált arra, hogy Conor McGregor kórházba küldte a Miami Heat kabaláját, mivel az NBA-döntő mutatványa balul sült el.


Dana White, a UFC elnöke nem érti, hogy egy NBA kabala miért hagyta, hogy Conor McGregor megüsse őt. A „Notorious” nem harcolt azóta, hogy 2021 júliusában a UFC 264-en a Dustin Poirier elleni trilógia során eltörte a lábát, és nem jegyzett győzelmet azóta, hogy 18 hónappal korábban legyőzte Donald Cerrone-t.

McGregor csúcsformájában a UFC történetének egyik leggonoszabb kiütőművésze volt, de a Michael Chandler elleni visszatérő mérkőzése előtt néhányan megkérdőjelezik, hogy megvan-e még benne az, ami ahhoz kell, hogy felvegye a versenyt a legjobbakkal. Pénteken megmutatta, hogy még mindig képes lenyűgözni a közönséget, amikor részt vett a Miami Heat Denver Nuggets elleni NBA-döntőjén. A közösségi médiára felkerült felvételeken látható, ahogy az ír a pályán áll, és egy krioterápiás fájdalomcsillapító spray-t reklámoz. Azonban hamarosan félbeszakította őt a Heat kabalája, Burnie, aki egy pár arany bokszkesztyűvel jelent meg, és látszólag kihívta az MMA-ikont.

McGregor, aki imád verekedni, a kabalát a jellegzetes balhoroggal találta el, majd egy újabb ütéssel folytatta, amikor Burnie a földre esett. A Heat munkatársai ezután a lábánál fogva lerángatták a kabalát, McGregor pedig odarohant, és fájdalomcsillapító spray-vel lefújta, miközben elhurcolták. A koreografáltnak tűnő mutatvány látszólag rosszul sült el.

A The Athletic beszámolója szerint McGregor egyik vagy mindkét ütése valóban megsebezte Burnie-t, és a jelmezben lévő férfi kórházban kötött ki. A UFC 289-es meccs után White-ot megkérdezték, hogy mit szól ahhoz, hogy McGregor kórházba juttatta Burnie-t, és ő a kabalára hárította a felelősséget.

„Én is láttam a Deontay Wildert. Mi van azzal, hogy a kabalákat arcon ütik a profi bunyósok? Mire számítottatok? Miből vannak azok a kabalafigurák, hacsak nem olyanok, mint a Golden Knights kabalája... fémsisakkal, én nem hagynám, hogy profi bunyósok arcon üssenek, ha kabala lennék, nem tűnik a legokosabb dolognak a világon.”

Egyelőre nem tudni, hogy McGregornak mikor lesz lehetősége egy igazi KO-ra. A 34 éves Chandler elleni meccsének még nem jelölték ki az időpontját, a súlyát és a helyszínét, és a UFC főnöke nemrég aggasztó frissítéssel szolgált McGregor visszatérő mérkőzésével kapcsolatban. White, aki korábban utalt rá, hogy decemberben kerül rá sor, most azt sugallja, hogy nehezen tudja lekötni "Mystic Mac-et", mivel az épp a legendás UFC-s pályafutásának eredményeit élvezi. McGregor a közelmúltban a Földközi-tengeren vitorlázott a családjával, táncolt a popsztár Kyle Minogue-gal, és nézte a Monacói F1-es Nagydíjat a Love Island sztárjával, Luca Bish-szel.

Ahogy az várható volt, a Twitter felrobbant a sztoritól. A UFC harcostársai és a rajongók egyaránt megragadták a pillanatot, hogy közöljék valódi érzéseiket Conor McGregorral kapcsolatban. "A drogok elhitették vele, hogy igazi harc folyik” - viccelődött Belal Muhammad.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Megan Briggs/Getty Images

Videók