McGregor szidja Makhachevet: "Amikor az unokatestvérek szexelnek és gyereket vállalnak, ez az eredmény”

Az ír szupersztár nem bír magával.


A hétvégi UFC 294 előtt a korábbi kétsúlyú bajnok, Conor McGregor nekiment a vitathatatlan könnyűsúlyú bajnoknak, Islam Makhachevnek, azt állítva, hogy az orosz a beltenyésztés eredménye. Ez a támadás egészen az ősellenségéig, Khabib Nurmagomedovig nyúlik vissza.

Makhachev, a jelenlegi vitathatatlan könnyűsúlyú bajnok, a tervek szerint a hétvégén az Egyesült Arab Emírségekben, Abu Dhabiban megrendezésre kerülő UFC 294-es mérkőzés főszereplője lesz - a februári, ausztráliai Perthben rendezett címmérkőzésük visszavágójára kerül sor, ahol legutóbb nyert a pehelysúlyú bajnok Alexander Volkanovski ellen. Az eredeti tervek szerint Charles Oliveira lett volna Islam ellenfele, de a brazil alig 10 nappal a mérkőzés előtt kénytelen volt visszalépni, miután a tábor utolsó edzésén csúnya vágást szenvedett a szemöldökén.

Míg a UFC 294-en cserélődtek az ellenfelek, addig Makhachevet azonban a fent említett McGregor szidta, mivel a dublini azt állította, hogy a könnyűsúlyú bajnok egy vérfertőző kapcsolat eredményeként született.

„Ez a fickó [Islam Makhachev] egy gumibaba. Ez történik, ha unokatestvérek szexelnek és közös gyerekük születik. Ez az eredmény” - mondta Conor McGregor Islam Makhachevről a hivatalos X-fiókján.

McGregor maga 2021 júliusa óta nem küzdött, mióta eltört a bal síp- és szárkapocscsontja a Dustin Poirier elleni első menetes orvosi leállásos TKO vereség során a páros trilógia mérkőzésén. Várhatóan jövőre tér vissza az aktív versenyzéshez. McGregor nemrégiben csatlakozott az USADA (Egyesült Államok Doppingellenes Ügynökségének) tesztelési pooljába.

Borítókép: Getty Images

Videók