McGregor megvédi magát a Miami Heat kabalafigurájával történt incidens miatt

A korábbi UFC-bajnok Conor McGregor elárulta, hogy az általa kórházba küldött Miami Heat kabalaállat „jól van”.


Az elmúlt hétvégén az MMA szupersztár, McGregor újabb vitába keveredett, miután részt vett a Miami Heat és a Denver Nuggets kosárlabda-mérkőzésén az NBA-döntő negyedik összecsapásán.

Az egyik szünetben McGregor részt vett egy előre eltervezett mutatványban a Heat kabalájával, „Burnie-vel”, aminek az lett a vége, hogy a kabalának kórházba kellett mennie. McGregor megütötte a kabalát, ami Burnie-t a földre küldte, majd ezt még egy ütéssel folytatta, miközben még a földön volt. Nem világos, hogy az ezt követő ütés volt-e az, ami a kárt okozta, vagy mi volt az eredeti ötlet.

Egy nemrég adott interjú során azonban McGregor elárulta, hogy a kabala nem szenvedett komolyabb sérülést, és hogy a pár beszélt egymással.

„A kabala jól van. Csak egy jelenet volt, és minden rendben van. Sok időt töltöttem vele utána, megbeszéltük a dolgot, minden nagyszerű. Ez mind a show része volt” – mondta McGregor.

Bár McGregor a tervek szerint a The Ultimate Fighter egyik évadának forgatása után Michael Chandler ellen tér vissza, egyre kevésbé tűnik valószínűnek, hogy a mérkőzésre valóban sor kerül. McGregor még nem lépett vissza az USADA tesztelési medencéjébe, aminek hat hónapig kell megfelelnie, mielőtt újra küzdhetne.

 


 

Borítókép: Getty Images 

Videók