Makhachev Volkanovski csapatát okolja a Topuria elleni vereségért

Volkanovski februárban a UFC 298-on elveszítette a pehelysúlyú címét a veretlen Topuria ellen.


Islam Makhachev szerint Alexander Volkanovski csapatának nem lett volna szabad megengednie, hogy ilyen gyorsan visszatérjen Ilia Topuria ellen.

Kevesebb mint négy hónappal azután, hogy tavaly októberben a UFC 294-en kiütötte a könnyűsúlyú bajnok Makhachev, Volkanovski februárban a UFC 298-on elveszítette a pehelysúlyú címét a veretlen Topuria ellen.

Volkanovski szerencsétlenségére a 2. menetben kiütötték, és már két egymás utáni brutális idő előtti vereséggel rendelkezik. Makhachev ujjal mutogat Volkanovski csapatára, amiért ilyen hamar újra ketrecbe engedték.

„Túl korán tért vissza. Alex egy jó harcos, ezt mindenki tudja. Minden nap képes küzdeni. De mindig is mondtam, hogy a csapata nagyon rossz, mert ez nem Alex hibája volt. Ez a csapat felelőssége, mert nekik le kellene ülniük vele és megmondani, hogy ’Hé, ez túl kora’. Nagyon csúnya, kemény kiütése volt a legutóbbi meccsén. Minimum három-négy hónapot kell pihennie, edzés és minden nélkül. Regenerálódnia és várnia kell. Túl hamar ment újra bunyózni. Nagy hiba volt. Ő egy harcos, vissza tud térni, de szüksége van egy kis időre. Hallgatnia kell a testére, és időt kell adnia a regenerálódásra” - mondta Makhachev az MMA Junkie-nak Volkanovskiról.

Volkanovski most egy kis pihenőt tervez. Az év végi azonnali visszavágóért kampányol Topuria ellen, és még arra is hajlandó, hogy Spanyolországba utazzon, hogy megküzdjön vele.

Borítókép: Getty Images

Videók