Gaethje: Conor McGregor kihívása izgalmas, de nem fogok olyannal küzdeni, aki szteroidokat szed

„Azt hiszem, már hatszor utasított vissza."


Justin Gaethje nem rendelkezik könnyűsúlyú világbajnoki címmel, de olyan szokatlan helyzetben van, hogy talán sokkal több ütőkártya van a kezében, mint a legtöbb élharcosnak.

A szombati UFC 291 főmérkőzésén a Salt Lake City-i Delta Centerben Gaethje ismét olyan képkockákat élt meg az életében, amelyek évtizedekkel ezelőtt elképzelhetetlenek lettek volna.

„Ez egy olyan klassz élet. El sem tudtam volna képzelni, hogy gyerekként itt leszek. Minden nap hálát adok Istennek ezért” - mondta Gaethje a riportereknek.

Pillanatokkal korábban Gaethje egy fejrúgással legyőzte Dustin Poiriert és megszerezte a promóció BMF címét. Ezzel egy 2018. áprilisi vereséget is megbosszult, és ezzel szinte biztosra vehető, hogy ő lesz a következő a sorban, aki esélyt kap megszerezni a UFC könnyűsúlyú bajnoki övét.

Miközben a fekete BMF-övét maga elé támasztva ült az asztalon, Gaethje mérlegelte az előtte álló lehetőségeket. A UFC sztárja, Conor McGregor. az MMA legnagyobb arca, a meccs után a Twitteren kifejezte érdeklődését Gaethje iránt. Gaethje elismerte, hogy az ötlet izgatja, de vannak akadályok.

„Azt hiszem, már hatszor utasított vissza. Általában veszítened kell ahhoz, hogy megküzdhess vele. Szóval nem vagyok benne biztos, hogy mi folyik itt. ... Szeretek nagy meccseket vívni, az izgalmas dolgokat és ez eléggé az. De nem fogok olyannal küzdeni, aki szteroidokat szed. Soha életemben nem szedtem és nem is fogok. Hát, talán ha visszavonulok, akkor lehet. De soha életemben nem szedtem szteroidokat, és nem akarok olyannal küzdeni, aki csal. Valószínűleg nem is kellene ezt mondanom, ha akarom a meccset, de ez az igazság” – mesélte Gaethje.

A cikk folytatásáért kattints a képre.Borítókép: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Videók