Dana White tudja, hogy McGregor kivel fog harcolni: Conor mindenkivel szeret b*szakodni

A nagyobb kérdés inkább az, mikor kerülhet erre sor?


Dana White, a UFC elnöke megerősítette, hogy valóban Michael Chandler lesz Conor McGregor ellenfele, amikor az ír ketrecharcos visszatér.

Mivel McGregor még nem lépett be újra az USADA tesztelési programjába, visszatérésének várható időpontja még teljesen a levegőben lóg, de White szerint a korábbi bajnok készen áll.

„Beszéltem Conorral, és igen, készen áll a harcra. Azt mondtam, figyelj, hozd magad formába, és találjuk ki, hogy mi legyen” - mondta White a UFC Apexen.

Conor McGregort már régóta összefüggésbe hozták egy Michael Chandlerrel való bunyóval, de sok rajongó kezdett kételkedni abban, hogy a mérkőzés egyáltalán létrejön, miután az ír keményen nekiment a frissen megkoronázott BMF-bajnok Justin Gaethje-nek. White hozzátette, hogy ez nem volt semmi, csak elmejáték a legendás trash-talker részéről, és megerősítette, hogy Chandler még mindig az a meccs, amit meg akarnak csinálni.

„Igen, Chandler ellen fog harcolni. Conor mindenkivel szeret b*szakodni. Különösen az ellenfelével, vagy a lehetséges jelöltjével.”

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images

Videók