Dana White: Szó szerint nincs semmi tervem Conor McGregorral kapcsolatban jelenleg

A csúszás ellenére McGregor továbbra is kitartott amellett, hogy első visszatérő mérkőzése az ex-Bellator bajnok "Iron" Michael Chandler ellen lesz.


Dana White, a UFC vezérigazgatója megerősítette, hogy Conor McGregor benyújtotta a papírokat, hogy újra beiratkozzon az USADA tesztelési pooljába.

Aaron Bronsteter beszámolója szerint White a UFC Vegas 80 mérkőzés utáni sajtóeseményen elárulta, hogy az ír már október 9-én, hétfőtől újra beiratkozott, ami arra utal, hogy a jövő évi UFC 300-ra visszatérhet a ketrecbe.

„BREAKING: Dana White megerősítette, hogy Conor McGregor benyújtotta a papírokat, hogy újra belépjen az USADA tesztelési pooljába" - írta Bronsteter az X-en. "White szerint McGregor hétfőtől újra beiratkozhat, de nem biztos benne".

Arra a kérdésre, hogy a promóció tervezi-e Conor McGregor várható visszatérését a UFC 300-ra lefoglalni, White azt mondta, hogy jelenleg nem terveznek semmit az írrel.

„Szó szerint nincs semmi tervem Conor McGregorral kapcsolatban jelenleg. A papírokat most nyújtják be. Meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok. Még rengeteg dolognak kell történnie, ami a bunyókat illeti, aztán majd eldöntjük, hol fog kikötni” – árulta el White.

Eredetileg úgy volt, hogy McGregor decemberben, a UFC 296-on tér vissza, de miután nem sikerült időben újra belépnie az USADA tesztelői körébe, a kétszeres korábbi bajnok visszatérése 2024-re tolódott. A csúszás ellenére McGregor továbbra is kitartott amellett, hogy első visszatérő mérkőzése az ex-Bellator bajnok "Iron" Michael Chandler ellen lesz.

A hét elején Chandler Ariel Helwaninak a The MMA Hour című műsorban elmondta, hogy úgy tűnik, minden adott ahhoz, hogy a páros a promóció harmadik százéves eseményének főmérkőzése legyen, ami várhatóan 2024 áprilisában lesz.

Borítókép: Getty Images

Videók