Dana White: Milliószor bizonyított már, bármit is akar csinálni, mi valószínűleg belemegyünk

Dana White jóváhagyta Volkanovski kérését.


Alexander Volkanovski szeretne még egy esélyt a UFC könnyűsúlyú övéért, és Dana White egyszerűen nem tudja elképzelni, hogy nemet mondjon.

White-nak, a UFC elnökének nehéz lesz megtagadni Volkanovski újabb lehetőségét arra, hogy kétszeres UFC bajnok legyen, tekintve a legutóbbi szereplését. Volkanovski ismét megvédte UFC pehelysúlyú bajnoki címét, a szombati UFC 290 főmérkőzésén Yair Rodriguez ellen.

Az újabb könnyűsúlyba való feljebb lépés logisztikája jelenleg nehézkes lehet, ugyanis Volkanovski a mérkőzés után elárulta, hogy műtétre van szüksége. Ráadásul a könnyűsúlyban a párosítások eddig elég homályosak, így sok mindent kell még kitalálni.

„Nem tudom, meglátjuk, hogy megy a műtétje és mi történik. A karrierje egy olyan pontján van, hogy bármit is akar csinálni, mit fogsz mondani neki? Ez a fickó szó szerint milliószor bizonyított már. Sokan úgy gondolják, hogy megnyerte az Islam elleni meccset. Bármit is akar csinálni, mi valószínűleg belemegyünk” – mondta Dana White a riportereknek.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images

Videók